Preafericitul Părinte Patriarh Daniel aniversează împlinirea vârstei de 61 de ani

În ziua de 22 iulie 2012, Preafericitul Părinte Patriarh Daniel aniversează împlinirea vârstei de 61 de ani. În perioada 20 – 25 iulie 2012, Patriarhul României se va afla pentru […]

În ziua de 22 iulie 2012, Preafericitul Părinte Patriarh Daniel aniversează împlinirea vârstei de 61 de ani.

În perioada 20 – 25 iulie 2012, Patriarhul României se va afla pentru slujbe misionare şi vizite de lucru în zona Prahovei din Arhiepiscopia Bucureştilor. Ca atare, mesajele de felicitare cu ocazia aniversării zilei de naştere a Preafericitului Părinte Patriarh Daniel pot fi înmânate direct părintelui consilier patriarhal Paisie Teodorescu la Reşedinţa patriarhală din Bucureşti sau trimise la adresa de e-mail cabinet.patriarhal/patriarhia.ro, ori la numărul de fax 021.406.71.62.

O rugăciune de mulţumire la aniversarea zilei de naştere a Patriarhului României va fi rostită în timpul Sfintei Liturghii oficiată la Catedrala patriarhală din Bucureşti.

Sărbătoarea oficială a Preafericitului Părinte Patriarh Daniel este în ziua de 30 septembrie, data întronizării Preafericirii Sale în demnitatea de Patriarh al Bisericii Ortodoxe Române (30 septembrie 2007).
Sursa: BIROUL DE PRESĂ AL PATRIARHIEI ROMÂNE
Ziarul Lumina