Gregg Braden – Trezirea la punctul zero

In aceasta inregistrare Gregg Braden aduce un numar impresionant de argumente stiintifice pentru a sustine ideea sa ca singura cale posibila de a supravetui in aceste timpuri ale schimbarii este compasiunea. El priveste din diferite perspective realitatea in care traim: de la univers, galaxie, planeta pana la om, celula, ADN.
Trecand de la indepartatele intinderi ale spatiului cosmic, plonjand adanc in lumea cuantica, aflam ca exista o forta ce nu poate fi explicata. Oamenii de stiinta o vad ca pe un camp ce nu poate fi masurat, un camp ce sfideaza orice inginerie. O numesc inteligenta. Acea forta, acel camp, acea inteligenta ce uneste toata creatia, anticii o numeau spirit.

Toate datele, toate masuratorile, toate informatiile arata inapoi spre noi insine, cerandu-ne sa ne reamintim… cerandu-ne sa redescoperim misterul din noi.

Colectiv, apropiindu-ne de acest moment din istorie pe care anticii il numeau “schimbarea erelor”, propria noastra stiinta ne redirectioneaza catre noi insine, inapoi la adevarata noastra natura, inapoi la ceea ce este posibil sa fie singura si cea mai sofisticata tehnologie ce a binecuvantat lumea cu prezenta ei. Misterul din tine si din mine, misterul vietii.

Prin intermediul acesti forte misterioase, exprimata ca viata noastra, inca o data ne vom autocunoaste si in aceasta cunoastere, inca o data ne vom aminti.

Prin intermediul stiintei compasiunii emotiile, daca sunt lasate sa fie exprimate complet in corp, schimba tipare genetice, coduri genetice din corp permitandu-i acestuia sa se autoregleze, permitandu-i corpului sa insoteasca tranzitia Pamantului; in timp ce planeta trece prin schimbarile ei, corpurile noastre ne cer sa treaca si ele prin aceasta tranzitie.”

În momentele cheie ale istoriei omenirii, ni s-a oferit o înţelepciune care a dat forţă amintirilor noastre legate de cele mai mari potenţiale pe care le avem. Momentul de faţă – de trecere de la o era la alta – este unul dintre acestea.

Tradiţiile vechi ne amintesc că noi trăim într-un ciclul de schimbări care a început cu aproape 200.000 de ani în urmă. Fiecare ciclu a însemnat o trecere de la o era la alta. Acum, voi faceţi parte din aceasta schimbare.
În această perioadă în care se trece dincolo de religii, de ştiinţă şi tradiţii mistice, trăim experienţa unei modificări dramatice a planetei Pământ, care se manifestă ca modificări în tiparele noastre de somn, în sistemul imunitar, în cadrul relaţiilor personale şi a modului de a percepere a timpului.
Voi sunteţi atât deschizători de drum, cât şi cei care ajutaţi la această schimbare, împingând limitele experienţei umane spre un loc în care nu a mai fost nimeni, niciodată. Pe plan individual, trăim fiecare zi ca pe o oportunitate de a ne afirma viaţa. Împreună, noi dăm naştere unei noi înţelepciuni, pe măsură ce procesul înaintează. Vă invit să explorăm această înţelepciune prin Trezirea la Punctul Zero: o iniţiere colectivă.

Hieroglife misterioase apar în lanuri.
Rotaţia Pământului încetineşte.
Căderi record de zăpadă şi ploi.
O scădere rapidă a câmpurilor magnetice ale Pământului.
Boli noi care sunt imune la vaccinurile moderne.
Vindecări miraculoase, făcute cu „tehnici interne”.
O intensificare a activităţii seismice, la nivel global.
Extreme record de temperatură.
Noi tipare de ADN, care duc la vindecare, sunt găsite în celulele multor oameni de pe glob.

Fiecare dintre aceste fenomene apare acum. Toate sunt legate între ele. Fiecare este un mod de exprimare a unui lucru ce are o semnificaţie mult mai importantă.

Gregg Braden este cunoscut pe plan internaţional, ca un pionier într-un domeniu ce uneşte ştiinţa cu spiritualitatea. Capacitatea lui de a găsi soluţii novatoare, la probleme complexe, a dus la o carieră de succes. A fost geolog informatician la firma Philips Petroleum, în timpul crizei energetice a anilor ’70, iar în anii ’80, proiectant şef de sisteme informatice, la firma Martin Marietta Aerospace. În 1991, a devenit director tehnic la Cisco Systems, unde a condus procesul de dezvoltare a echipei de suport global, care asigură buna funcţionare a Internetului de astăzi.
De peste douăzeci de ani, Gregg cercetează sate aflate pe culmi de munte, mănăstiri îndepărtate şi texte uitate, pentru a le descoperi secretele eterne. Activitatea lui a dus la apariţia unor cărţi transformatoare, cum ar fi Efectul Isaia, Codul lui Dumnezeu, Trezirea la punctul zero, Păşind între lumi, Matricea Divină. Acum publicate în 15 limbi şi în 23 de ţări, lucrările lui Gregg ne arată, dincolo de orice îndoială, că avem puterea de a inversa procesul îmbolnăvirii, de a redefini îmbătrânirea şi chiar de a modifica realitatea însăşi, acceptând ideea că puterea credinţei reprezintă limbajul cuantic al schimbării.

Site-ul oficial: greggbraden.net
Sursa: http://editura-foryou.ro/index.php?p=detalii&carte=74