„Îi mulţumesc foarte mult Maicii Domnului și lui Dumnezeu pentru acest copil”

copil5     Întotdeauna am fost o persoană care se credea credincioasă. Credeam în existenţa lui Dumnezeu, dar având o viaţă liniștită nu mi-a fost încercată credinţa. Însă, după câţiva ani de muncă extrem de stresantă, după ce am schimbat locul de muncă de câteva ori, am dezvoltat o stare de anxietate.

Aveam deja un copil şi îmi doream extrem de mult încă unul. Atunci s-a schimbat relația mea cu Dumnezeu, de atunci am început să îi simt efectiv prezența. Timp de cinci ani am tot amânat decizia de a avea un copil, am pus mai mult preţ pe carieră. Copilul s-a lăsat ceva timp aşteptat, perioadă în care m-am rugat foarte mult la Mântuitorul, la Maica Domnului, Sfântul Nectarie, Sfântul Efrem şi alţi sfinţi. După câteva luni de sarcină, mi s-a accentuat anxietatea foarte mult, astfel încât nu puteam face faţă fără ajutor specializat.

A fost o decizie extrem de grea: trebuia să aleg între a sta într-o tensiune continuă, care mi-a provocat şi alte probleme fizice care puteau afecta dezvoltarea bebeluşului şi medicamente antidepresive. Dozele au fost foarte mici, dar totuşi exista riscul ca bebelușul să dezvolte o boală foarte rară și gravă. A fost o perioadă extrem de grea, de câteva luni, în care m-am rugat mult la icoana Maicii Domnului Siriaca de la Mănăstirea Ghighiu şi la Sfântul Nectarie să mă ajute să nasc un copil sănătos şi să pot duce sarcina la sfârşit.

Îi mulţumesc lui Dumnezeu că m-a ajutat ca în ziua nașterii să mă duc cu inimă deschisă şi cu toată încrederea că rugăciunile mi-au fost ascultate şi totul va fi bine. Şi aşa a și fost. Fetiţa a luat nota 10, eu la fel, totul a decurs perfect. Copilul mi-a fost ocrotit, iar acum, la aproape cinci luni, este sănătoasă, comunică şi este foarte veselă, râde tot timpul.

Îi mulţumesc foarte mult Maicii Domnului și lui Dumnezeu pentru acest copil care este minunat şi pentru această suferinţă fără de care nu aş fi simţit ce înseamnă să ai încredere în Dumnezeu cu adevărat. Încă mai am încercări, dar îl rog pe Dumnezeu să îmi lumineze mintea şi să mă ajute să trec peste toate și de aceea vă îndemn să înălțați rugăciuni Maicii Domnului oricând simțiți că aveți nevoie de o mamă, căci ea mijlocește și duce rugămințile noastre oricând înaintea Fiului ei.

(Mărturie trimisă pe adresa redacției de către Mihaela S.)
doxologia.ro