Varza cu legume

Ingrediente: -o varza proaspata -50 ml ulei -o rosie -o ceapa, – 2 ardei rosii -verdeata, sare, piper-boabe, o frunza de dafin. Cum pregatim: 1.Varza se toaca marunt, rosia si ardeiul se  taie cubulete. 2.Intr-o cratita se pune uleiul la incins, se adauga ceapa, apoi ardeiul si se lasa la calit amestecand din cand in cand. 3.Se adauga varza si se lasa la foc potrivit sa se caleasca 15-20 minute. Daca a scazut tot lichidul si inca nu este gata se mai adauga putina apa, iar daca este prea mult lichid atunci se scoate capacul ca sa se evaporeze mai repede. 4.Cand este gata se adauga boabele de piper, frunza de dafin si sare dupa gust. 5.Se mai lasa cateva minute, apoi se ia de pe foc si se pune verdeata tocata. Pofta buna!