Hering in ,,suba”

Ingrediente:
-300 gr hering sarat
-2 cartofi mai mari
-3 morcovi
-2-3 sfecle rosii mici
-o ceapa mica
-2 oua
-250 g maioneza sau (iaurt,verdeata si trei catei de usturoi zdrobiti)
Cum pregatim:
1.Se fierb cartofii, morcovii, sfecla si ouale apoi se curata.
2.Se verifica heringul de oase si se taie cubulete.
3.Se toaca foarte marunt ceapa.
4. Pe o farfurie se asaza in strat heringul, deasupra se pune ceapa, apoi un strat de maioneza.
5.Ca sa fie salata mai pufoasa restul ingredientelor se dau prin razatoarea mascata. Straturile merg: cartofii, sfecla, morcovul, albusul de ou, galbenusul.
6.Pe fiecare strat se pune maioneza si se intinde usor cu un cutit(nu se apasa). Se indreapta marginile si se orneaza dupa dorinta.
7.Se tine la frigider 6-8 ore.
Pofta buna!