Cartofi umpluti cu ciuperci la cuptor

 
Ingrediente:
– cartofi mari( in dependenta de cite personae sunteti)
-2 cepe
-200 gr ciuperci
-verdeata,sare si piper
-ulei
-2 catei de usturoi
Cum pregatim:
  1. Calim ciupercile taiate marunt  pina se evapora toata apa, adaugam putin ulei, calim si ceapa, condimentam cu sare, piper si usturoi pisat, si lasam sa se raceasca.
  2. Se spala cartofii si se pun la fiert cu coaja. Se fierb numai 10-15 minute, apoi se scurg de apa si se lasa la racit. Dupa care se curata de coaja si se taie in doua. Apoi in fiecare jumatate de cartof se face o scobitura cu o lingurita.
  3. Cind s-au racit ciupercile adaugam verdeata taiata cat mai marunt, se amesteca bine ingredientele si se umple fiecare jumatate de cartof cu aceasta compozitie obtinuta.
  4. Cartofii umpluti se asaza intr-o tava cu putina apa si cu 2-3  linguri de ulei.
  5. Tava se tine la cuptor, la foc potrivit, 25 de minute.
  6. Cartofii se servesc fierbinti  fierbinti presarati cu verdeata.

Pofta buna!