Fasole delicioase

Ingrediente: – 500 g fasole uscata – 3 cepe mijlocii – 2 morcovi – 3 linguri de bullion de rosii – ulei – frunza de dafin, sare,piper negru si rosu  Cum pregatim: 1.Se fierbe fasolea(se alege de impuritati, se spala  in citeva ape, se pune la inmuiat de cu seara, prima apa dupa se a dat in clocot si a fiert 3-5 minute se arunca, se clatesc in apa rece, apoi se pun la fiert cu o frunza de dafin si o ceapa) 2.Se caleste ceapa, morcovul taiat cubulete si usturoiul. 3. Cind s-a rumenit se adauga bulionul de rosii, putin se mai calesc toate ingredientele impreuna, apoi punem fasolea fiarta  cu  lichidul in care s-a tiert fasolea, ca sa le acopere, lasam sa clocoteasca 5 minute. 4. Se condimenteaza dupa gust cu sare, piper rosu si negru. 5.Se da la cuptorul incalzit la 200 grade pe 20 minute(lichidul trebue sa scada in jumatate, urmariti sa nu sa se usuce prea tare) 6. Se servesc cu muraturi sau salata. Sunt convinsa ca o sa va placa, pofta buna!