Nasterea Domnului – bucuria copiilor

 Crăciunul este o sărbătoare sfântă care simbolizează Naşterea Domnului nostru Iisus Hristos. Este o sărbătoare a bucuriei şi a înţelegerii. Aceasta aduce pace în sufletele oamenilor şi fericire în sufletele […]

 rp_nasterea-domnului.jpg2_-150x150.jpgCrăciunul este o sărbătoare sfântă care simbolizează Naşterea Domnului nostru Iisus Hristos. Este o sărbătoare a bucuriei şi a înţelegerii. Aceasta aduce pace în sufletele oamenilor şi fericire în sufletele copiilor. Este o sărbătoare a cadourilor, iar copiii îl aşteaptă cu nerăbdare pe Moş Crăciun. Pentru copiii enoriasilor bisericii Sfintii Trei Ierarhi din Chisinau, Crăciunul reprezintă cea mai minunată si sfântă sarbatoare a  Naşterii Domnului care exprimă multă bucurie pentru oamenii de peste tot. Colindele de Crăciun cinstesc vestea Naşterii Domnului Iisus Hristos.
Această sărbătoare ne aminteşte nouă şi celorlalţi că Iisus ne ajută să începem un nou an cu bucurie, sănătate şi credinţă.

Mai jos va propunem un fragment de la aceasta mare sarbatoare pe care au încheiat-o cu sceneta „Nașterea Pruncului Iisus”. A fost o atmosferă magică, mai ales că micii artiști au fost îmbrăcați în costume populare, păstrând tradiția din zona noastră.
Așa ne-am pregătit să-l primim în casele noastre pe Pruncul Iisus de Crăciun, făcându-le tuturor spectatorilor, și mai ales părinților, cea mai frumoasă surpriză și umplându-le sufletele de bucurie și emoție.

Mulţumim cu drag acestor copiiorganizatorilor si parintilor pentru clipele minunate.
Sarbatori fericite!

Va propunem si cateva fotogeafii.

picture5picture2