Ingrediente:
-4 pulpe de pui cu piele
-250 g ciuperci proaspete
-o legatura mica de marar
-o ceapa
-4 catei de usturoi
-1un ou -un morcov
-ulei
-sare, piper
Cum pregatim:
1.Ciupercile le tocam marunt, morcovul dam prin razatoare.
2.Ceapa maruntita o punem la calit in ulei . Cand a devenit sticloasa se adauga ciupercile si morcovul, si se calesc la foc mic pana scade zeama lasata de acestea.
3.Se potriveste gustul de sare si piper, se adauga si usturoiul tocat. Se raceste.
4.Pielea de pe pulpe se desface usor, ramanand prinsa doar de partea de jos. Se repartizeaza umplutura de ciuperci pe toata suprafata pulpei,
5.Se trage inapoi pielea si se prinde cu scobitori, daca este nevoie.
6.Se pun intr-o tava, se stropesc cu putin ulei, se presara cu cimbru sau marar si se dau la cuptor la foc mediu pana se rumenesc.
7.Se servesc calde cu garnitura preferata.
Pofta buna!