Rugaciuni miraculoase – cum sa ne rugam

Există două tipuri de rugăciuni. Rugăciunea cantitativă si cea calitativă. Ambele sunt importante si ajută omul. Ce înseamnă cele două va vom explica in cele ce urmeaza. 

Sunt persoane care iau cărtile de rugăciuni si citesc din ele, o oră, două, trei în functie de capacitătile fiecăruia.
Acest tip de rugăciune este cantitativă în sensul că citim din ele, dar poate nu ne regasim intocmai in cuvintele de-acolo si atunci nu spunem din tot sufletul si prin cuvintele noastre, ci doar cităm ce altii au simtit si rugat la vremea lor.
De aceea este mai bine sa ne rugam asa cum simtim noi.
Uneori, atunci cand stam in liniste si ne gandim la Dumnezeu, ne vine dintr-o data sa ne rugam intr-un anume fel.
Această rugăciune este acea rugăciune care vine din suflet, acea dorintă de a comunica cu Dumnezeu si de a-i spune ceea ce simti să spui, poate nimănui altuia, acel sentiment că vorbesti cu un
Cineva care te ascultă plin de iubire si care îti redă speranta.
O astfel de rugăciune chiar daca durează cinci minute, fiind spusă din suflet, ajunge la Dumnezeu si consider că e mai importantă decât una de o oră spusă somnoros si la repezeală, doar de dragul de a spune că te-ai rugat mult.
Va puteti ruga si către Fecioara Maria, pe care să o rugati să ducă rugăciunea către Dumnezeu Tatăl.
În momentul în care o rugati pe Fecioara Maria să vă medieze rugăciunea, ea ajunge negresit la Dumnezeu.
Dupa rostirea acestei rugăciuni, ar fi bine să vă rugati prin coborârea “mintii în inima”.
Vă voi prezenta o tehnică de vizualizare prin care să reusiti coborârea mintii în inimă.
Relaxati-vă si respirati profund de câteva ori.
Vizualizati-va inima voastră ca organ fizic, care pulsează sângele în interiorul corpului vostru; lăsati un pic de timp să vă acomodati cu această imagine. Acum vizualizati chakra inimii (centrul energetic al inimii) cum apare în locul inimii ca organ fizic; asteptati un pic continuând cu această vizualizare.
În interiorul acestei chakre veti observa sufletul vostru, ca o energie fină, de calitate superioară, scânteia divină din voi. În această energie a sufletului vă vedeti pe voi însivă în miniatura, micuti, rugându-vă către Dumnezeu; nu uitati că importantă este intentia.
În momentul când intentionati să vă aflati în sufletul vostru si ati si vizualizat, vă si aflati acolo.
În acest moment sunteti cu mintea coborâtă în suflet.
Acum rugati-vă lui Dumnezeu ca unui Tată care vă iubeste si care vă oferă această iubire, redându-vă speranta si fericirea în sufletele voastre.
Vorbiti cu El sincer, multumiti-i, rugati-l să vă sprijine, lumineze, deschidă sau să închidă anumite usi pentru voi. Aveti doar încredere. Aplicati rugăciunea în viata voastra.
Aplicati dezvoltarea valorilor morale: iubirea, mila, compasiunea, întelegerea aproapelui, înlăturati-vă temerile. Aplicati gândirea pozitivă si atrageti tot ce înseamnă frumos pentru voi, tot ce înseamnă viată, sănătate, pace, liniste, mediu plăcut în jurul vostru.
Nu vă mai împiedicati de ce fac cei din jurul vostru.
Nu vă luptati cu vorbe dure, atacuri la persoană, prin replici urâte pentru scopul de a înlătura ceva ce vă deranjează. Pur si simplu, atrageti această schimbare în viata voastră. Oferiti acelora care vreti să vă înteleagă nevoile iubirea, întelegerea voastră si răbdarea.
Procedând asa nu mai rezonati cu ceea ce nu vă place si astfel veti atrage aparitia unei alte situatii de viată. Universul lucrează pentru voi. Lucrati si voi cu el. 

Rugaciunile pot fi rostite acasa,la birou, in metrou, sau atunci cand simti nevoia de o intarire.
Pentru reusita rugaciunilor este indicat sa se aprinda si o lumanare alba sau colorata in functie de cerinte.
Daca este vorba de chestiuni de inima, se va aprinde o lumanare de nuanta roz.
Daca este vorba de chestiuni de familie si casa este indicat ca noanta de roz sa fie mai aprinsa, poate chiar si rosu uneori.
Insa un roz aprins face multe minuni.Pentru chestiuni de bani, mai ales daca rostiti un Psalm este bine sa aprindeti o lumanare verde deschis.
Pentru rugaciunile referitoare la cariera si evolutie personala in societate este indicata lumanarea de culoare portocalie.
Pentru chestiuni de sanatate este indicata culoarea albastru deschis sau bleo cel mai corect.
Nuantele de mov ajuta in rugaciunile pentru evolutie spirituala si indeplinirea dorintelor este indicata lumanarea de culoare violet.


RUGACIUNE CATRE  PREA SFANTA NASCATOARE DE DUMNEZEU:
LA CINE SA PLANG,Stapana!
La cine sa alerg in durerea mea ,daca nu la tine,IMPARATEASA CEREASCA.
 Cine va primi plansul meu si oftarea mea ;daca nu TU,PREA CURATA,nadejdea crestinilor si scaparea pentru noi pacatosii?
 Cine daca nu TU,ne vei apara mai bine in nevoi?Asculta oftarea mea si apleaca urechea Ta la rugaciunea mea!
 Stapana,MAICA DUMNEZEULUI meu,nu ma trece cu vederea pe mine ,care cer ajutorul TAU si nu ma respinge pe mine,pacatosul(a),lumineaza-mi mintea si ma invata ,IMPARATEASA CEREASCA!
Nu ma lepada ,STAPANA,pe mine ,robul(a) TAU(TA) pentru nemultumirea mea .Fi pentru mine MAICA PROTECTOARE!
Ma incredintez acoperamntulu TAU milostiv,daca nu o sa vrei sa ma ajuti ,du-ma pe mine pacatosul(a) la o viata linistita si fara de necazuri ,ca sa plang necazurile mele!
Vai mie!La cine sa alerg eu pacatosul(a),daca nu la TINE,la care toti  pacatosii cauta nadejdea si scaparea  apeland la mila Ta cea nespusa si darurile TALE!Ce cuvant pentru pacatul meu voi putea spune la SLAVA TA ,cea prea mare!
      O,Stapana ,Imparateasa Cereasca ,TU imi esti Maica si nadejdea ,TU imi esti speranta si scaparea mea ,acoperamantul ,apararea si ajutorul meu.
IMPARATEASA mea cea prea buna si grabnic ajutatoare ,acopera-ma cu rugaciunea TA pe mine care am calcat poruncile FIULUI si DUMNEZEULUI TAU!
Acopera-ma de dusmanii vazuti si nevazuti ,imblanzaste inimile oamenilor rai,care se ridica asupra mea.
 O,MAICA DOMNULUI  si Facatorului meu!TU esti radacina Fecioriei si floarea care nu se vestejeste a curateniei.
O ,NASCATOARE DE DUMNEZEU!Ajuta-ma pe mine,care sunt stapanit (a) de patimile trupesti si de urerile inimii ,numai de la TINE si impreuna cu TINE,a FIULUI TAU ,a DUMNEZEULUI nostru voi avea aparare si prin apararea TA  cea prea mare voi fi ajutat(a) si voi scapa de orice nenorocire si necazuri ,cu rugaciunile TALE cele mai puternice PREA CURATA ,fara de pacat si PREA SLAVITA MAICA,MAICA LUI DUMNEZEU.
BUCURA-TE CEA PLINA DE DAR!
BUCURA-TE CEA IMBUCURATA!
BUCURA-TE PREA BLAGOSLOVITA,
DOMNUL ESTE CU TINE.
NOTA:aceasta rugaciune se numeste” Rugaciunea a 3 bucurii” foarte folositoare pentru cei care o citesc de 3 ori. Rugaciunea are o putere Dumnezeiasca daca e citita cu ochii in lacrimi si cu suflet curat.Eu de cate ori am avut o problema am citit aceasta rugaciune si m-i s-au indeplinit dorintele.