-1,5 pahare de faina
-1 pahar de zahar
– 3 oua
– 4 mere acrisoare(verzi)
-o lingura coniac
– bicarbonat de sodiu (sau1 pliculet de praf de copt)
-sare (un virf de cutit)
– o lingura de otet sau suc de lamie
Cum pregatim:
-1 pahar de zahar
– 3 oua
– 4 mere acrisoare(verzi)
-o lingura coniac
– bicarbonat de sodiu (sau1 pliculet de praf de copt)
-sare (un virf de cutit)
– o lingura de otet sau suc de lamie
Cum pregatim:
- Batem ouale spuma, adaugam zaharul si zaharul vanilat si iar batem pina se dizolva.
- Adaugam faina suvite, sare si o lingura de coniac.
- Adaugam untul moale , o lingurita de bicarbonat de sodiu stinsa in otet(sau praf de copt)Trebue sa se primeasca un aluat ca cmintina
- Taiem merele cubulete si le punem in tava unsa cu unt.
- Turnam peste ele compozitia primita.
- Dam la cuptor la temperatura de 180 grade pe 40 minute(verificam daca estegata cu scobipoarea.
Pofta buna!