Ciorba de pui a la grec

Ingrediente:
-un pui
-2 cepe
-2 morcovi
-2 lamaie
-o radacina de patrunjel
-1 telina(150g)
-3 galbenuse
-2 lamii
-100 g orez fiert
-100 g smantana
-3oua
-2frunze de dafin
-sare, piper, verdeata(patrunjel,leustean)
Cum pregatim:
1. Carnea de pui se spala si se transeaza in bucati , apoi se pune la fiert in 3 litri de apa rece, punem o ceapa, piperul boabe,frunza  de dafin . Se spumeaza.
2. Ceapa, morcovii, patrunjelul si telina se curata, se spala, se taie in doua, pe lungime, si se pun in vasul in care fierbe puiul. Se fierbe totul timp 20 de minute,(in dependent de felul de pui) la foc mediu.
3.Dupa ce sa fiert, pasarea se scoate, se dezoseaza si se taie carnea cuburi, intre timp se adauga in supa orezul fiert,apoi carnea,(se intoarce zarzavatul taiat cuburi dupa dorinta) si sucul de lamii.
4. In alt vas, se bat galbenusele cu smintina  pina se inalbesc,se toarna  deasupra o cana de ciorba fierbinte amestecindu-se in continuu. 5.Se scoate ciorba de pe foc si se adauga galbenusele(se inlatura frunzele de dafin)
6.Ciorba se pune in farfurii, se adauga smantana si se presara cu leustean si patrunjel, tocate.
Pofta buna!