Pulpe de pui cu ciuprci in bere


Ingrediente:

-4 pulpe
-500 g ciuperci
-2-3 morcovi
-1 capatana usturoi
-sare, piper
-4 linguri suc de lamiie
-o ceapa
-verdeata
-50 ml ulei
-3 linguri de smintina
-400 ml bere inchisa
Cum pregatim:
1.Se spala carnea si se unge  cu amestecul din: sucul de lamiie, sare, piper, usturoi pisat. Se pune la frigider pe 2 ore.
2.Se rumenesc  in ulei usor 8-10 minute. 3.In uleiul ramas se caleste ceapa, morcovul si cipercile taiate timp de 5 minute.
4.In tava se pun pulpele, se adauga compozitia de mai sus, se condimenteaza dupa gust se toarna berea.
5. Se da la cuptorul incalzit pana este gata carnea.
6.Se amesteca 3 linguri de smintina cu patrunjelul tocat, se amesteca cu putina zeama din tava si se toarna peste carne. Se mai lasa  2-3 minute la cuptor.
Pofta buna!